zonwering-brugge

Zoekt u naar zonwering in de omgeving van Brugge (8000) in de provincie West-Vlaanderen? Wij bieden een ruim aanbod aan kwalitatieve zonwering op maat, zodat u als inwoner van Brugge de zon kunt binnenlaten of buitenhouden. Wilt u voorbereid zijn op de warme zomermaanden? Maak dan een afspraak via onze website en wij komen bij u langs.

Waarom zonnewering installeren in Brugge?

Het huis koel houden

Met zonwering kunt u uw huis koel houden tijdens de zomermaanden. Het houdt de warmte buiten en vermindert zo de behoefte aan airconditioning en ventilatoren

Daglicht in huis reguleren

Met onze verschillende zonwering oplossingen kunt u de lichtinval regelen. Zo kunt u bepaalde delen van uw huis verduisteren, wat zeker van pas komt als u naar een televisie zit te kijken.

Bescherming tegen de zon

De plaatsing van een zonnescherm of luifel boven uw terras zorgt voor schaduw tijdens de hoge temperaturen deze zomer. Dit zal u ook beter beschermen tegen de schadelijke straling van de zon waardoor het prettiger wordt om buiten te zitten.

Makkelijk te onderhouden

Onze producten zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Nadat het product is geïnstalleerd, geven onze werknemers advies over hoe u uw zonwering het beste kunt onderhouden, zodat u er eindeloos van kunt genieten.

Oplossingen die aansluiten bij uw wens

Maak een vrijblijvende afspraak via onze site of door ons te bellen en wij komen bij u thuis in Brugge en omstreken langs om de verschillende keuzemogelijkheden met u door te nemen.

Ons aanbod aan oplossingen

Outdoor concepten – terrasoverkappingen en pergola’s

Onze op maat gemaakte en innovatieve terrasoverkappingen en pergola’s combineren design en functionaliteit, waardoor uw terras verandert in een omgeving waar u het hele jaar door van kunt genieten. Of u nu op zoek bent naar een luxueuze pergola voor uw terras, jacuzzi of buitenkeuken, ons team vindt de juiste oplossingen voor u.

Luifels

Een Luifel of zonnescherm is een apparaat dat aan de buitenmuur van uw woonst wordt bevestigd. Onze specialisten voor zonwering in Brugge kunnen de zonneluifel boven een terras, deur of raam plaatsen. De luifels met knikarmsysteem zijn van Zwitserse makelij en zijn makkelijk te gebruiken, zodat u zorgeloos van uw buitenruimte kunt genieten. Maak nu uw keuze uit ons uitgebreid aanbod aan stofsoorten, kleuren en systemen.

Zonnescreens op maat

Dura-Sol installeert zonnescreens op maat aan de buitenkant van uw woning in. De zonnescreens houden de zonnestralen buiten, waardoor de temperatuur in huis aangenaam blijft tijdens de warme zomermaanden. Bovendien verlagen de zonnescreens het E-peil van uw woning in Brugge en maken ze airconditioners overbodig. Tot slot vermindert het ook de inkijk in uw woning, terwijl u van binnenuit toch naar buiten kunt kijken.

Rolluiken zonder kapwerken

Rolluiken worden boven een raam of deur gemonteerd en kunnen met een afstandsbediening naar beneden worden gerold om het raam of de deur naar wens te bedekken. Onze rolluiksystemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat ze bij elk type huis passen. De rolluiken werken op zonne-energie of zijn uitgerust met een elektrische motor. De voornaamste voordelen van rolluiken zijn dat ze uw ramen en deuren beschermen, ze makkelijk te bedienen zijn, en dat ze hitte en zonlicht buiten houden.

Zonwering voor uw veranda

Een veranda is een bijgebouw dat vaak hoofdzakelijk uit glas bestaat, dit brengt met zich mee dat het in de veranda zeer warm kan worden. Dura-Sol plaatst verschillende types verandazonwering die de warmte buiten houden.

Jaloezieën/ lamellen

Op zoek naar een zonvakker dat lamellen installeert in de omgeving van Brugge? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bestaat uit horizontale, verticale en houten jaloezieën, maar ook buitenjaloezieën. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en komen in verschillende breedtes. Daarnaast kunt u voor de bediening van de jaloezieën kiezen voor een handmatige of elektrische variant.

Gordijnen

Gordijnen maken het interieur van elke woonruimte gezelliger, zorgen voor maximale privacy en houden licht en warmte buiten. U kunt kiezen uit 100+ stoffen voor uw rolgordijn, vouwgordijn of paneelgordijn. Voor de bediening kunt u kiezen voor een bediening met ketting of een elektrische bediening. Elke bediening, van al onze producten, is altijd 100% kindveilig.

Insectenhorren

Met insectenhorren kunt u uw ramen en deuren openzetten zonder dat er vliegen, bijen of muggen binnenvliegen. Nu het ventileren van kamers steeds belangrijker wordt, zijn vliegenramen geen overbodige luxe meer. Onze kwalitatieve vliegenramen worden op maat gemaakt en kunnen zowel binnen als buiten worden gemonteerd.

Gemeenten

De Bruggelingen mogen trots zijn op hun gemeente. Brugge is met zijn 118.500 inwoners een van de grotere gemeenten in West-Vlaanderen. De stad staat ook bekend als het Venetië van het noorden. Veel bekende Vlamingen waaronder de schrijver, dichter en filmmaker Hugo Claus en de schrijver Bart Moeyaert zijn in Brugge geboren of hebben er gewoond.

In de volgende omliggende regio’s bieden we ook zonwering aan: Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele, Lissewege, Zeebrugge.

We zijn ook actief in deze West-Vlaamse gemeenten: Kortrijk, Roeselare, Oostende, Ieper, Waregem, Menen, Knokke-Heist, Wevelgem, Harelbeke

Zoekt u een echte vakman voor zonwering in Oost- en West-Vlaanderen? Neem nu contact op met Dura-Sol en ons team komt met veel plezier bij u langs.

 

zonwering realisaties Brugge