zonwering-gent

U bent op zoek naar naar zonwering in de provincie Oost-Vlaanderen in de regio van Gent (9000)? Onze onderneming heeft een uitgebreide keuze aan zonwering van hoge kwaliteit op maat, zodat u als Gentenaar meer kunt genieten van uw terras en binnenruimtes. Wilt u voorbereid zijn op de zomer van 2022? Maak dan een afspraak via onze website en wij komen bij u langs.

Wat zijn de voordelen van zonnewering in Gent?

Het huis koel houden

Met de zonwering van Dura-Sol kunt u uw huis koel houden tijdens de zomermaanden. Het houdt de warmte buiten en vermindert zo de behoefte aan airconditioning en ventilatoren.

Daglicht in huis reguleren

Met onze verschillende zonwering oplossingen kunt u de lichtinval regelen. Zo kunt u bepaalde delen van uw huis verduisteren, wat zeker van pas komt als u bijvoorbeeld naar een televisiescherm zit te kijken.

Gezondheidsvoordelen

Het plaatsen van een zonnescherm of luifel boven uw terras zorgt voor schaduw tijdens de hete zomermaanden. Dit zal u ook beter beschermen tegen de schadelijke straling van de zon waardoor het aangenamer wordt om buiten te relaxeren.

Makkelijk te onderhouden

Onze producten zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Nadat het product is geïnstalleerd, geven onze werknemers u enkele concrete tips over hoe u uw zonwering het beste kunt onderhouden, zodat u er zorgeloos plezier van heeft.

Zonwering afgestemd op uw behoeften

Maak een vrijblijvende afspraak door ons op te bellen of door het contactformulier op de site in te vullen en wij komen bij u thuis in Gent langs om samen met u de verschillende opties door te nemen.

 

 

 

Ons aanbod aan oplossingen

Terrasoverkappingen en pergola’s

Onze op maat gemaakte en innovatieve terrasoverkappingen en pergola’s combineren functionaliteit en design, waardoor uw terras of andere buitenruimte verandert in een omgeving waar u het hele jaar door van kunt genieten. Onze outdoor concepten kunnen aan het huis worden bevestigd of vrijstaand in de tuin worden geplaatst.

Zonneluifels

Een zonneluifel is een systeem dat aan de buitenmuur van uw woongelegenheid wordt bevestigd. Onze specialisten voor zonwering Gent kunnen de zonneluifel boven een terras, deur of raam plaatsen. Onze prachtige zonneluifels met knikarmen zijn van Zwitserse makelij en zijn gemakkelijk te bedienen, zodat u zorgeloos van uw buitenruimte kunt genieten. Maak nu uw keuze uit ons uitgebreid aanbod aan soorten stoffen, systemen en kleuren.

Zonnescreens

Dura-Sol installeert zonnescreens op maat aan de buitenkant van uw woning in. De zonnescreens houden de zonnestralen buiten, waardoor het binnenshuis aangenaam blijft tijdens de warme zomermaanden. Bovendien verlagen de zonnescreens het E-peil van uw woning in Gent en maken ze een airconditioner overbodig. Tot slot vermindert het ook de inkijk in uw woning, terwijl u van binnenuit toch naar buiten kunt kijken.

Rolluiken

Rolluiken worden geplaatst boven een venster of deur en kunnen met een afstandsbediening naar beneden worden gerold. De rolluiken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. De rolluiken werken op zonne-energie of zijn uitgerust met een elektrische motor, zodat kapwerken niet nodig zijn. De voornaamste pluspunten van rolluiken zijn dat ze uw ramen en deuren beveiligen en dat ze zonlicht weren.

Verandazonwering

Een veranda is een bijgebouw dat vaak vooral uit glas bestaat, dit brengt met zich mee dat het extreem warm kan worden in een veranda. Dura-Sol plaatst verschillende types verandazonwering op maat die voor een aangename binnentemperatuur zorgen.

Jaloezieën

Op zoek naar een vakman dat jaloezieën installeert in de regio Gent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ruime assortiment omvat verticale, horizontale en houten jaloezieën, evenals buitenjaloezieën. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Voor de bediening van de lamellen kunt u kiezen voor een manuele of elektrische versie.

Gordijnen

Gordijnen maken het decor van elke leefruimte compleet, zorgen voor maximale privacy en houden licht en warmte buiten. Kies uit een van onze +340 stoffen voor uw rolgordijn, vouwgordijn of paneelgordijn. Voor de bediening kunt u kiezen voor een bediening met ketting of een elektrische bediening.

Vliegenramen

Met een hor kunt u uw ramen en deuren openzetten zonder dat er ongewenste gasten binnenvliegen. Nu het ventileren van woningen steeds belangrijker wordt, zijn vliegenramen geen overbodige luxe meer. Onze vliegenramen worden op maat gemaakt en kunnen zowel binnen als buiten worden gemonteerd.

Beschikbaar bij u in de buurt

De Gentenaars mogen trots zijn op hun gemeente. Gent is met zijn 264.000 inwoners een van de grotere gemeenten in Oost-Vlaanderen. De stad staat ook bekend als “de Stroppenstad”. Veel bekende Vlamingen waaronder de schrijver Herman Brusselmans en de zanger, acteur en auteur Koen Crucke zijn in Gent geboren of hebben er gewoond.

In de volgende omliggende regio’s bieden we ook zonwering aan: Merelbeke, Wetteren, Nevele en Oostakker.

We zijn ook actief in deze Oost-Vlaamse gemeenten: Sint-Niklaas, Aalst, Oudenaarde, Deinze, Lokeren, Aalter, Ronse

Zoekt u een echte vakman voor zonwering in Gent? Neem nu contact op met Dura-Sol en onze specialisten komen met veel plezier bij u langs.

 

zonwering realisaties Gent