zonwering-roeselare

Op zoek naar zonwering in de omgeving van Roeselare (8800) in de provincie West-Vlaanderen? Ons bedrijf biedt een ruime keuze aan hoogwaardige oplossingen op maat, zodat u als inwoner van Roeselare de zon kunt binnenlaten of buitenhouden. Wilt u voorbereid zijn op de warme zomermaanden? Maak dan een afspraak via onze website en wij komen bij u langs.

Waarom zonnewering laten plaatsen in Roeselare?

Beheersen van de temperatuur

Met zonwering kunt u uw huis koel houden tijdens de zomermaanden. Het houdt de warmte buiten en vermindert zo de behoefte aan airconditioning en ventilatoren.

Daglicht in huis reguleren

Met onze installaties kunt u de lichtinval regelen. Zo kunt u bepaalde delen van uw huis verduisteren, wat zeker van pas komt als u naar een computerscherm zit te kijken.

Gezondheidsvoordelen

De installatie van een zonnescherm of luifel boven uw terras zorgt voor schaduw tijdens de hete zomermaanden. Dit zal u ook beter beschermen tegen de schadelijke straling van de zon waardoor het comfortabeler wordt om samen met vrienden en familie buiten te zitten.

Makkelijk te onderhouden

Onze producten zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Nadat het product is geïnstalleerd, geven onze medewerkers tips over hoe u uw zonwering het beste kunt onderhouden, zodat u er ervan kan blijven genieten.

Oplossingen op maat

Maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u thuis in Roeselare en omstreken langs om de verschillende opties met u door te nemen.

Ons aanbod aan oplossingen

Terrasoverkappingen en pergola’s

Onze op maat gemaakte en innovatieve terrasoverkappingen en pergola’s combineren design en functionaliteit, waardoor uw buitenruimte verandert in een omgeving waar u het hele jaar door van kunt genieten. Of u nu op zoek bent naar een luxueuze overkapping voor uw terras, buitenkeuken of zwembad, wij hebben de juiste oplossingen voor u.

Zonneluifels

Een zonneluifel is een systeem dat aan de buitenmuur van uw woning wordt bevestigd. Onze specialisten voor zonwering Roeselare kunnen de zonneluifel boven een terras, deur of raam plaatsen. De zonneluifels zijn van Zwitserse makelij en zijn gemakkelijk te gebruiken, zodat u zorgeloos van uw buitenruimte kunt genieten. Maak nu uw keuze uit ons uitgebreid assortiment.

Zonnescreens

Dura-Sol installeert zonnescreens op maat aan de buitenkant van uw woning in. De zonnescreens houden de zonnestralen buiten, waardoor de temperatuur binnen aangenaam blijft tijdens de warme zomermaanden. Bovendien verlagen de zonnescreens het E-peil van uw woning in Roeselare en maken ze airconditioningsystemen overbodig. Tot slot vermindert het ook de inkijk in uw woning, terwijl u van binnenuit toch naar buiten kunt kijken.

Rolluiken

Rolluiken worden boven een raam of deur bevestigd en kunnen met een afstandsbediening naar beneden worden gerold om het raam of de deur naar wens te bedekken. De rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat ze bij elk type huis passen. De rolluiken werken op zonne-energie of zijn uitgerust met een elektrische motor. De belangrijkste voordelen van rolluiken zijn dat ze uw ramen en deuren beschermen, zonlicht en warmte buiten houden, en dat ze gemakkelijk te bedienen zijn.

Verandazonwering

Een veranda is een bijgebouw dat vaak voornamelijk uit glas bestaat, dit brengt met zich mee dat het binnen erg warm kan worden. Dura-Sol plaatst verschillende types verandazonwering die voor een aangename binnentemperatuur zorgen.

Jaloezieën

Op zoek naar een organisatie dat jaloezieën installeert in de omgeving van Roeselare? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bestaat uit houten, horizontale en verticale jaloezieën, maar ook buitenjaloezieën. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en komen in verschillende breedtes. Daarnaast kunt u voor de bediening van de lamellen kiezen voor een handmatige of elektrische variant.

Gordijnen

Gordijnen maken het decor van elke leefruimte compleet, zorgen voor maximale privacy en houden licht en warmte buiten. Maak een keuze uit een van onze +300 stoffen voor uw rolgordijn, vouwgordijn op maat of paneelgordijn. Voor de bediening kunt u kiezen voor een bediening met ketting of een elektrische bediening. Elke bediening, van al onze producten, is altijd 100% kindveilig.

Vliegenramen

Met vliegenhorren kunt u uw ramen en deuren openzetten zonder dat er vliegen binnenvliegen. Nu het ventileren van woningen steeds belangrijker wordt, zijn vliegenramen geen overbodige luxe meer. Onze horren worden op maat gemaakt en kunnen zowel binnen als buiten worden gemonteerd.

Gemeenten

De Roeselarenaars mogen trots zijn op hun gemeente. Roeselare is met zijn 65.000 inwoners een van de grotere gemeenten in West-Vlaanderen. De stad staat ook bekend als de Rodenbachstad. Veel bekende Vlamingen waaronder de voetbalcoach en voormalig voetballer Yves Vanderhaeghe en de racepiloot Frederic Vervisch zijn in Roeselare geboren of hebben er gewoond.

In de volgende omliggende regio’s bieden we ook zonwering aan: Hooglede, Moorslede, Ardooie en Lichtervelde.

We zijn ook actief in deze West-Vlaamse gemeenten: Kortrijk, Brugge, Oostende, Ieper, Waregem, Menen, Knokke-Heist, Wevelgem, Harelbeke

Op zoek naar een zonwering specialist in Roeselare? Neem nu contact op met Dura-Sol en onze vakmannen komen met veel plezier bij u langs.

 

zonwering realisaties Roeselare