Nieuwigheden

Dura-Sol probeert steeds innovaties en nieuwe toepassingen op de voet te volgen en te integreren in het gamma. Zo kunnen wij u hoogstaande en elegante oplossingen blijven bieden. U kan hier enkele voorbeelden terugvinden.

Dura-Sol slaat de handen in elkaar met VALO

VALO is een Belgische specialist in binnen- en buitenzonwering. Hun rolgordijnen en screens onderscheiden zich door een minimalistisch en architecturaal design. DESIGN ROLL en MINIMAL ZIP SCREEN staan in de kijker op de Jaarbeurs in Roeselare op de stand van Dura-Sol.

VALO en Dura-Sol hebben een gemeenschappelijke passie voor “licht”. VALO betekent dan ook “licht” in het Fins. Daarenboven staat het bedrijf ook voor Valuable esign – Advanced comfort – Lifelong quality – Optimal sustainability.

Schuifvliegendeur voor een hoekraam: binnenhoek

Dura-Sol biedt kwalitatief hoogwaardige schuifvliegendeuren voor elke (schuif)deur of raam. Bent u op zoek naar een schuifvliegendeur voor een binnenhoek? Dan hebben wij een oplossing voor u. Met behulp van hoekstukken kunnen we de rails in verstek plaatsen.

Indien dit u dit overweegt, is het belangrijk om aan ons te laten weten welke deur u als eerste wilt kunnen openen. Op die manier kan er een elegante oplossing voor het hoekraam in uw binnenhoek worden voorzien.

buitenhoekraam_vliegendeur

Schuifvliegendeur voor een hoekraam: buitenhoek

Ook voor buitenhoeken voorziet Dura-Sol aan hoogstaande schuifvliegendeuren. Dura-Sol heeft een oplossing op maat voor hoekramen waarvan beide ramen volledig kunnen openen. Met een specifieke makelaar (VP1053) en bijhorende hoekstukken (VA1074/VA1075) kunnen de rails in verstek worden geplaatst. Om ervoor te zorgen dat één van de schuifvliegendeuren soepel langs de makelaar schuift, wordt er een stukje weggesneden uit het profiel.

glazenbalustradevliegenraam

Vliegenraam voor glasbalustrade

Een glazen balustrade biedt zowel een mooi en transparant design als veiligheid. Ook hiervoor voorziet Dura-Sol in gerichte oplossingen.

 

 

 

 

 

 

 

gelaktepomp_vliegendeur

Gelakte pomp voor automatische sluiting van vliegendeur

U kan bij Dura-Sol kiezen voor een deurpomp als optionele toevoeging voor uw vliegendeur. Deze zorgt ervoor dat uw vliegendeur automatisch sluit. Zo kunnen muggen en andere insecten het huis niet binnenkomen wanneer u naar buiten of naar binnen gaat. Sinds kort kan de pomp in dezelfde kleur als de vliegendeur worden geverfd, wat resulteert in een naadloos design van uw vliegendeur.

 

 

 

vliegenraam voor borstwering

Vliegenraam voor borstwering

Bij Dura-Sol kan u ook kiezen voor een dubbel vliegenraam. Hierbij worden de traditionele clipsen aangevuld met twee extra clipsen, om beide vliegenramen samen te houden.